Preview Mode Links will not work in preview mode

Laat u inspireren door podcast over kunst- en cultuuronderwijs.

Jan 24, 2018

Mena Leila

Afl. 005 Mena Leila Kilani - Werelddans

In de 5e aflevering van de podcast staat het werk van de danseres, werelddans docente, presentatrice en projectmanager Mena Leila Kilani centraal. Mena is een culturele duizendpoot en heeft naast haar dansstudie ook management, organisatie en bedrijfskunde gestudeerd. Haar grote passie is echter het dansen. Mena is geboren en getogen in Amsterdam, haar vader komt uit Tunesië en haar moeder heeft een Frans/Nederlandse achtergrond. De missie van Mena is om mensen (voornamelijk vrouwen) zelfvertrouwen te geven, en dans is haar manier om dit te bereiken. Mena is als eerste in Nederland een online cursus Werelddans gestart.

Mena is maatschappelijk zeer betrokken en dat blijkt uit al haar activiteiten, gebaseerd op haar missie in het leven. In de podcast gaat Mena hier uitgebreid op in en geeft tal van tips & tricks voor een goede dansles. Voor mensen die weinig kennis hebben van werelddans is dit een uitstekende introductie. Voor mensen met kennis is dit gesprek een enorme inspiratiebron.

Wat leer je in deze podcast?

  • Wat werelddans is;
  • Hoe belangrijk het is om vanuit een missie en visie te werken;
  • Tips & tricks voor het lesgeven aan groepen;
  • Hoe je als uitvoerend kunstenaar ook maatschappelijk betrokken kunt zijn en hoe dit een samenspel is;

Meer informatie:

Inschrijven voor de nieuwsbrief van Mena Leila: HIER

www.menaleila.com

https://womanlink.nl

www.artiance.nl

Email:

menaleila@gmail.com

podcast@artiance.nl

Wilt u genieten van heerlijke vrolijke zomerse wereldmuziekklanken? Volg deze link en u komt bij een speciaal door Mena Leil samengestelde afspeellijst op Spotify.: Afspeellijst Mena Leila - Spotify